Baby Elsa

Baby Elsa hemsida: https://babyelsa.com/

Elsawear hemsida: https://elsawear.com/

Instagram: @babyelsashop 

Instagram: @elsawearshop

Facebook: Baby Elsa

Facebook: Elsawear

Rabatt: 10% i varukorgen. Rabattkoden kan ej kombineras med andra REA-varor eller erbjudanden. (NY KOD SEDAN JANUARI 2023)

Baby Elsa ägs och drivs av Medea Csokor som började sin företagsresa med att ta fram tygblöjor och tillbehör i skandinavisk design med prints illustrerade av ukraniska konstnärer. Under det senaste året har Baby Elsa dessutom utökat sortimentet med ljuvliga miljövänliga baby och barnprodukter!


Baby Elsas återanvändbara blöjor är tillverkada av återvunnen plast, så vid varje blöjköp räddar du 2 plastflaskor från soptippen. I produktsortiment har de: pocketblöjor, allt i ett blöjor, pul skal, pul skal för nyfödda, inlägg för nyfödda, hampa inlägg, bomull inlägg, pul påsar, samt olika tygblöjepaket för olika behov. De donerar genom produktförsäljning till Amazon Conservation Team, som arebtar med att skydda och återställa regnskogar i Sydamerika. 


Baby Elsa arbetar bara med partners, som är ackrediterade för sina etiska affärsmetoder. Deras nuvaranda tillverkare är CE- och CPSIA- certifierad och genomför en årlig SGS revision för att upprätthålla arbetsvillkor, föreskrifter och standarder.

Motto: Starta miljövänligt förädraskap redan från början!


Baby Elsa blev samarbetspartner för första gången 2022 och har fortsatt sitt samarbete under 2023.

Baby Elsa / Elsawear