Gullberg textil

Gullberg Textil ägs och drivs av Charlotta (Lotta) Gullberg. Företaget har funnit i Gagnef, i hjärtat av Dalarna, sedan 2015. Sömnad har sedan barnsben funnit hos Lotta som ett stort intresse. Under åren har många plagg, så som vardagsplagg, brudklänningar och heminredning, formgivits, mönsterkonstruerats och sytts. Just klädsömnad har varit alltid varit central i det kreativa skapandet och sedan de senaste tio åren har intresset för ”fluff” ökat. För Lotta är miljömedvetenheten och medvetna val viktigt. Detta avspeglas i företagets produkter. Tygerna är i huvudsak producerade i Sverige och Europa och med miljömärkning därdet är möjligt. 


Hos Gullberg Textil hittar du produkter för att du själv ska kunna sy ditt egna fluff: tyger och sybehör av hög kvalité. Har du frågor eller funderingar kring materialval eller sömnad är Lotta gärna till din hjälp. De sydda produkterna från Gullberg Textil konstrueras och syshantverksmässigt av Lotta själv. 


Gullberg Textil blev samarbetspartner för första gången 2021 och har fortsatt sitt samarbete under 2023.

Gullberg textil

Hemsida: gullbergtextil.se

Instagram: @gullbergtextil

Facebook: Gullberg textil

Rabatt: 5% rabatt på tyger ochoch tillbehör,blöjor och inlägg, bindor och amningsinlägg samt PUL-påsar.Rabattkoden kan ej kombineras med andra kampanjvaror vid lagerrensning.