Lilbus

Lilbus

Hemsida: lilbus.se

Instagram: @lilbus.se

Facebook: Lilbus

Rabatt: 10 % på hela sortimentet utom Designers collection. Rabattkoden kan ej kombineras med andra REA-varor eller erbjudanden.

Lilbus ägs och drivs av Linnéa Nilsén som startade företaget under sin föräldraledighet 2021. Familjen hade tidigt intresserat sig för både tygblöjor och EC och hade stor framgång med pottningen på sin dotter. När Linnéa insåg att det inte fanns så många EC modeller på blöjor och inte kunde hitta några på marknaden bestämde hon sig för att tillverka det på egen hand. Företaget har vuxit och har numera återförsäljare i både Sverige och Portugal.


Linnéa tillverkar alla produkter på egen hand med utklippshjälp från sin sambo Mattias och modellhjälp från sin dotter Melodie. Företaget fokuserar på pottningsanpassade tygblöjor i dra upp eller sidknäppt modell men har även disktrasor, tygbindor och massa andra produkter i sitt sortiment. ”Lilbus är lite av mitt kreativa space, där jag kan få utlopp för min fantasi och experimentera fritt” säger Linnéa. Inför framtiden finns många planer på nya modeller och material på massor av produkter så länge kreativiteten flödar. 


Lilbus blev samarbetspartner för första gången 2021 och har fortsatt sitt samarbete under 2022.