Vad är Blöjoteket?

Vad är Blöjoteket?

Blöjupproret har ett antal olika prova-på paket med tygblöjor som du kan låna för att se vad tygblöjor handlar om eller för dig som är nyfiken på en viss modell/system och vill testa om det passar er innan du köper. Att låna hem olika sorters blöjor kan vara ett bra sätt för att komma fram till vad som du och ditt barn trivs med.

Blöjoteket finns för närvarande i Göteborg men vi skickar till hela landet.


Hur funkar det?

Det är kostnadsfritt för medlemmar att låna ur Blöjoteket. Du kan antingen hämta och lämna blöjorna i Göteborg eller så skickar vi blöjorna med posten. Du får låna ett paket 

tygblöjor i 14 dygn. Blöjupproret står för frakten. Depositionsavgiften för ett lån är 250kr, som smidigast betalas in via swish 123 179 0377. Du får tillbaka din deposition efter att blöjorna blivit återlämnade hela och rena.


Vi ber våra låntagare att hålla sig till några enkla utlåningsregler.

Blöjorna som finns till utlåning är uppdelade i olika paket beroende på barnets storlek/vikt och modell. Vill man låna en viss typ av blöja av ett visst märke så får man välja ett paket där den blöjan ingår. Tipsa oss gärna om blöjor och modeller som du skulle vilja se i vårt sortiment!


Donera eller sponsra blöjor?

Blöjoteket är under ständig utveckling och det finns en uppsjö av tygblöjsmodeller på marknaden. Vi vill kunna erbjuda medlemmarna ett så brett sortiment som möjligt. Blöjupproret tar därför gärna emot bidrag. Är ditt företag intresserat av att sponsra med tygblöjor till Blöjoteket? Då är du välkommen att kontakta oss på blojoteket@blojupproret.se.