Helt logiskt

Helt logiskt

Hemsida: heltlogiskt.se

Instagram: @heltlogiskt.se

Instagram eget mörke: @lilbus.se

Facebook: Helt logiskt

Rabatt: 10 % på tygblöjerelaterade produkter och tygbindor.Rabattkoden kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Helt logiskt ägs och drivs av Linnéa Nilsén och är en webbutik för svenska, ekologiska och hållbara produkter, samt en fysisk butik i Karlstad. Företaget startade som det egna varumärket Lilbus 2021 där Linnéa tillverkade egna baby och barnprodukter på sin symaskin. Då Linnéas intresse för miljön inte stannade vid sitt barn utökade hon sin verksamhet till alla möjliga ekoorodukter.


Lilbus är fortfarande en helt egen del i verksamheten och har under 2022 och 2023 utvecklats till ett fabrikstillverkat märke där Linnéa fortfarande designar samtliga produkter. Lilbus får fortsätta vara Linnéas kreativa space, men produktionen har flyttat för att lämna plats åt Helt logiskt och skapandet av massor av nya produtker. Lilbus har storsatsning under 2023, så att framöver kommer vi att kunna hitta massor av deras produkter både hos återförsäljare i Sverige och Portugal, men även också i den egna butiken Helt logiskt tillsammans med massor av andra tygblöjeprodukter, städprodukter, hår- och hudvård och mycket, mycket mer!


Lilbus/Helt logiskt blev samarbetspartner för första gången 2021 och har fortsatt sitt samarbete under 2023.