Helt logiskt

Helt logiskt

Hemsida: heltlogiskt.se

Instagram: @heltlogiskt.se

Instagram eget mörke: @lilbus.se

Facebook: Helt logiskt

Rabatt: 10% på tygblöjerelaterade produkter, mensskydd och amningsinlägg. Rabattkoden kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Helt logiskt ägs och drivs av Linnéa Nilsén och är en webbutik och fysisk butik i Karlstad med fokus på ekologiska och hållbara produkter från svenska företag. Företaget startade som det egna varumärket Lilbus 2021 där Linnéa tillverkade egna baby och barnprodukter på sin symaskin. Då Linnéas intresse för miljön inte stannade vid sitt barn utökade hon sin verksamhet till alla möjliga ekoprodukter.


Lilbus är fortfarande en helt egen del i verksamheten och har under 2022 och 2023 utvecklats till ett till större delar fabrikstillverkat märke där Linnéa fortfarande designar samtliga produkter. Lilbus får fortsätta vara Linnéas kreativa space, men stora delar av produktionen har flyttat för att lämna plats åt Helt logiskt och skapandet av massor av nya produtker. Lilbus erbjuder tygblöjor och flergångsprodukter i väldigt färgglada mönster och smarta funktoiner som gör produkterna mångsidiga och lätta att kombinera med andra flergångsprodukter en har i hemmet. Helt logiskt erbjuder en mängd flergångsprodukter från svenska företag tillsammans med ett stort utbud av ekologiska städprodukter, hår- och hudvård och mycket, mycket mer!


Lilbus/Helt logiskt blev samarbetspartner för första gången 2021 och har fortsatt sitt samarbete under 2024.