Time Ahead / MINI&MERA

Hemsida Time Ahead: timeaheadsweden.com

Instagram: @timeaheadsweden

Facebook: Time Ahead Sweden

Rabatt: 10% rabatt på hela sortimentet, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hemsida Mini&Mera: miniochmera.se

Instagram: @miniochmera.se

Facebook: Mini&Mera

Rabatt: 10% rabatt på hela sortimentet, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Time Ahead ägs och drivs av de två systrarna Emelie och Marielle som genom sitt gemensamma klimatintresse fastande och föll pladask för tygblöjor. Med bakgrund inom produktutveckling och textil, samt ett intresse för skapande började de tillsammans att tillverka egna blöjor som ledde till märket Time Ahead Sweden! 


Deras fokus ligger på klimatsmarta produkter som är enkla att använda och för varje såld vara skänker de pengar till insamling av plast i världshaven. Time Ahead erbjuder tygblöjor, tillbehör och flergångsprodukter av TPU.

 

MINI&MERA är systrarnas nya butik som fokuserar på att erbjuda långsiktigt hållbara produkter för hem och familj. Deras passion är att göra en positiv skillnad för planeten och hållbarhetsresan tog ny fart när de själva blev småbarnsföräldrar. Nu satsar de helhjärtat på att hitta hållbara lösningar för familjelivet.

 

MINI&MERA är resultatet av systrarnas livshistoria,  passion och övertygelse om att förändring är möjlig. Webbshoppen ska vara en plats som kan inspirera andra och tillsammans skapa en mer hållbar framtid för våra barn, för vår planet och för oss alla. Målet framöver är att utvidga sortimentet ytterligare inom bland annat produkter för små barn och runt blöjbytet.


Time Ahead blev samarbetspartner för första gången 2022 och har fortsatt sitt samarbete under 2024. Mini&Mera blev samarbetspartner för första gången 2024.

Time Ahead / Mini&Mera