Donera

Donera

Tygblöjorna som doneras ska vara i användbart skick, vilket innebär hela och rena. Mindre fläckar och missfärgningar är ok, likaså trasiga knappar. Däremot kan vi inte renovera tex. slappa resårer för tillfället.

Blöjreturen tar emot blöjor av alla dess slag oberoende av märke och sort. Även äldre blöjor accepteras. 

Vem som helst kan donera blöjor till Blöjreturen och vi står för frakten en gång per år. Det går även bra att lämna blöjor på olika event som Blöjupproret anordnar eller i Sollefteå där Blöjreturen har sitt lager för tillfället. 


Har du blöjor att donera? 

Fyll i vårt formulär här på hemsidan så kommer vi att kontakta dig. Har du frågor, maila blojreturen@blojupproret.se, eller kontakta oss via vår Facebooksida

I formuläret ska du fylla i ditt namn, adress, mailadress och hur mycket blöjorna väger inkl emballage. När du skickat iväg formuläret kommer den som är ansvarig för Blöjreturen att köpa frakt och maila fraktsedeln till dig. Har du inte fått fraktsedeln inom 2 veckor så kolla din skräppost. Finns den inte där så kontakta oss vi vår mailadress. 


Vill du stödja Blöjreturen men inte har blöjor att donera, tar vi även emot penningdonationer. Pengarna går då till att köpa frakter och material som behövs till reparationer. Använd gärna vår Qr-kod för Swish eller kontakta oss för bankgiro-nr.

Donation formulär

 
 
 
 
 
 
 
Mycket fint skick/knappt använda (VGUC/EUC)
Väl använda men hela och rena (GUC)
Visst renoveringsbehov finns