KNATTIS

KNATTIS

Hemsida: knattis.com

Instagram: @knattis_official

Facebook: KNATTIS

Rabatt: 15% rabatt på orderbeloppet och gäller vid köp av minst 2 artiklar. Den går ej att kombineras med andra rabatter.

Bakom KNATTIS hittar vi Åsa och Jesper - småbarnsföräldrar som stötte på patrull då första barnet skulle byta blöjan mot potta. Deras resa började med EC och de hade gott självförtroende inför avvänjningen av blöja. Men utan förvarning vägrade dottern en dag gå på pottan och de tvingades tillbaka till blöjor. Då utvecklades också en rädsla inför pottan. De beslutade att ta ett steg tillbaka och nästa gång prova lek, bus och skoj. Fokuset blev helt och hållet på att ha roligt och den strategin tog dem ända in i mål. Dottern återvände till pottan med stolthet, ökat självförtroende och en imponerande snabb övergång till blöjfrihet.


KNATTIS har som mål att stödja andra föräldrar och deras barn på samma väg, och är övertygade om att lek är svaret. Just därför skapades deras produkt: "Kisstermärken"- ämnade att ge barnen en glädjefylld överraskning när de kissat. De svarta klistermärkena fästes i botten på pottan innan besöket. Om barnet då släpper kissen så vips - dyker en rolig figur upp! Lika spännande varenda gång.

KNATTIS blev samarbetspartner första gången under 2024.