Närmast Hjärtat

(Preloved) Närmast Hjärtat

Hemsida: narmasthjartat.se/Preloved

Instagram: @preloved_nh_

Facebook: Preloved Närmast Hjärtat

Rabatt: 10% rabatt i varukorgen. Rabattkoden gäller exklusive frakt och kan ej kombineras med andra rabatter/erbjudanden.

- 20% rabatt på instasale (instagram).

- Närmast Hjärtat: 20% rabatt på konsultation, workshop och föreläsning om tygblöjor. Bokas via maria@narmasthjartat.se

Happy Bum ägs och drivs av den fantastiska fembarnsmamman Maria, som utöver sitt brinnande intresse för tygblöjor även arbetar med genuspedagogik, Reggio Emilia, beröringsvila, bärande och amning. Och det var just amningen och bärandet som ledde henne till Happy Bum när pandemin slog till över välden och träffar med kunder försvann. Då passade den förra ägaren Karin på att erbjuda henne Happy Bum som en komplettering till verksamheten!


Happy Bum erbjuder ett brett utbud av prelovedblöjor och tillbehör, men även andra flergångsprodukter och bärdon kan komma att finnas. Maria har just nu Sveriges största och mest prisvärda utbud av gdiapers. Det som säljs i shoppen är från olika säljare som inte har möjlighet att sälja sina produkter själva och som då kan få hjälp av Maria att göra det. Utöver försäljning av produkter kan en även köpa blöjspa till sina blöjor och då få hjälp med saker som djuprengöring, noppborttagning, kardborrerensning och knappbyten. Dessutom går det att låna blöjor via Testa tygisar, som Maria också driver ideellt. I framtiden kommer vi att få se Happy Bum mer sammansvetsat med Närmast Hjärtat som är Marias övriga verksamheter!


Happy Bum blev samarbetspartner för första gången 2019 och har fortsatt sitt samarbete under 2024.